Yksittäispakatut erikoiskasvohoidot

Yksittäispakatut erikoiskasvohoidot Rosa Grafilta.

Yksittäispakatut hoidot on kehitytte helpottamaan sinun työtäsi kosmetologina. Hoitopakkaus sisältää kaikki tarvitsemasi tuotteet erikoiskasvohoidon tekoon. (Lukuun ottamatta muutamia poikkeuksia)

Sinun ei tarvitse varastoida suuria määriä hoitotuotteita, vaan voit tilata aina tarvittaessa vain valmiin paketin hoitolaasi. Yksittäispakattujen hoitojen kanssa voit myös olla varma tuotteen säilyvyydestä, koska tuotteita ei tarvitse varastoida avonaisina vaan paketissa on juuri tarvitsemasi määrä tuotetta.

Rose Treatment

 

Wintertime Vanilla-Cinnamon-kasvohoito UUTUUS!
Rentouttava ja rauhoittava hoitolahoito synkkään ja pimeään talveen. Ihanat kanelin ja vaniljan aromit parantavat sekä fyysistä että henkistä
hyvinvointia. Hoidossa käytettävät tuotteet sisältävät arvokkaita öljyjä sekä vaniljan ja kanelin miellyttävät tuoksut. Tekee ihosta tuntuvasti
kiinteämmän, raikkaamman sekä rentoutuneen.

 

Vitality Face Vitamin C- kasvohoito 
Tämä C-vitamiini hoito on ihanteellinen kylmään aikana tehtynä, koska se tarjoaa talviselle iholle keväisen piristyksen, jota iho talvisin kaipaa. Tämä elvyttävä hoito tarjoaa raikkautta väsyneelle ja elottomalle iholle. Se myös antaa iholle näkyvästi uutta energiaa. C-vitamiini on oikea ihon parantaja, C-vitamiini mm. vahvistaa kollageenin tuotantoa ja immuunijärjestelmää. Hoitopaketti sisältää muiden yksittäispakattujen hoitojen lailla lähes kaikki tuotteet, joita hoidon tekoon tarvitset, lukuun ottamatta puhdistustuotteita. 

 

White Tea kasvohoito
Valkoinen tee hoito intensiivistä hoitoa iholle.Hoito sis. valkoista teetä ja lootuksen kukkaa. Hoito rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Hoidon jälkeen iho on rentoutunut ja iho tuntuu uudesti syntyneeltä.

 

Mango Frizzante kasvohoito
Herätä ihollesi kauneus ja elinvoimaisuus, uudella ja raikastavalla mango kasvohoidolla.Hoito sisältää tehokasta mango uutetta. Todellinen luxsushoito iholle, joka on rasittunut ja kaipaa raikastusta.
Hoidon jälkeen iho näyttää kuulaalta ja heleältä, tunne kestää ihollasi pitkään. Voit jatkaa hoitoa kotona ylellisellä mango naamiolla.

 

Passion Rose kasvohoito
Aikuisen naisen ylellinen ruusukasvohoito. Hivelee aistejasi ja hellii lumoavalla, aidolla ruusun tuksulla. Todellinen anti age kasvohoito. Iho on hoidon jälkeen nuorekas ja hoidetun näköinen.