Lifestyle

 

lifestyle

Luksuslinja vaativalle käyttäjälle. Sisältää tasapainoittavia ja arvokkaita raaka-aineita. Tuotteet antavat iholle kaiken sen tarvitseman pysyäkseen nuorena ja terveenä. Sopivat kaikille ihotyypeille.Creme Gel Jour
Hellävarainen päivävoide herkälle iholle. Suojaa täydellisesti koko päivän haitallisilta ympäristön vaikutuksia ja myös UV-säteilyltä. Se auttaa parantamaan ihon kimmoisuutta ja kosteuspitoisuutta.
Aktiiviaineet: Bisabolol, (estää tulehduksia), vitamiinit A ja E (elvyttää), urea (kosteuttaa), hyaluronhappo (kosteutta sitova), panthenol (parantava), NMF (luonnollinen kosteus tekijä), SPF 5.


Creme Gel Nuit
Tämä runsas voide antaa kasvoille hoitavan kauneusunen, sillä se on rauhoittava ja tasapainottava. Sen uudistava vaikutus sopii vaativallekkin iholle.
Aktiiviaineet: Allantoin (korjaava), hyaluronhappo (kosteutta sitova), panthenol (parantava), urea (kosteuttaa).


Lifestyle Gel au Cristal
Tämä hieno Hydro - geeli on hyvin siedetty iholla ja on 24 - tunninvoide. Se antaa iholle kosteutta, vitamiineja ja luo sileän ihon. Se sopii hyvin vaativalle ja herkälle iholle, myös silmien ympäryksille.
Aktiiviaineet: Hyaluronhappo (kosteutta sitova), allantoin (korjaava), A-vitamiini (elvyttää), NMF, E-vitamiini (elvyttää).


Lifestyle Acide De Fruits
Uudistaa kasvojen hehkun ja siloittaaa kasvojen pieniä juonteita. Voidaan käyttää päivä- ja yövoiteena. Sillä on kaksoisvaikutus: siloittaa juonteita ja stimuloi ihon uudistumista tehokkaasti. Ei suositella kesällä käytettäväksi.
Aktiiviaineet: Ananas ja kiivi-uute (uudistavat, elvyttävät), 4,5%.

 

Lifestyle Acide De Fruits 10%
Hedelmähappotuote, joka saa aikaan virkistävän vaikutuksen iholla. Uudistaa ja parantaa ihoa tehokkaasti myös sitä kosteuttaen. Ei sovellu kesällä käytettäväksi, eikä nuorille. 
Aktiiviaineet: Hedelmähapot ( uudistavat, parantavat, kosteuttavat)


Vain hoitolaan saatavilla myös:

Creme Activant
Aktivoi ihon kykyä vastaan ottaa happea. Elävöittää ja tasoittaa ihoa. Sopii hierontavoiteeksi hoitolaan.