Baobab

baobab

Taianomainen hoitosarja hoitolaan. Perustuuu tehokkaasti vaikuttavaan aktiiviseen baobab-uutetteeseen. Uutteen luonnolliset hedelmähapot lisäävät ihon uudistumista ja saavat ihon näyttämään virheettömältä. Liuottaa ja hajottaa ihon keratiinia ja aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Parantaa silmin nähden ihon uudistumista. Tehokas erikoishoito myös hoitolaan.

Baobab Creme
Tehokas 24h voide parantaa ihon vastustuskykyä ulkoisia haittavaikutuksia vastaan. Tuotte tekee ihosta ruusuisemman, raikkaamman ja kiinteämmän. Sopii talvi- sekä yökäyttöön.
Aktiiviaineet: Baobabuute, A- ja E-vitamiini (uudistavat), hyaluronhappo (kosteuttava, parantaa kimmoisuutta) ja Q10.

Baobab Light
Tehokas 24h voide joka on kevyempi koostumukseltaan kuin Creme. Tuotte tekee ihosta, ruusuisemman, raikkaamman ja kiinteämmän. Sopii päivä- sekä kesäkäyttöön.
Aktiiviaineet: Baobabuute, A- ja E-vitamiini, (uudistavat), hyaluronhappo (kosteuttava, parantaa kimmoisuutta) ja Q10.

Baobab ampullit
Tehokas yhdistelmä puhdasta baobabuutetta ja luonnollisia ihonhoitouutteita. Nopeasti imeytyvä aktiiviaine yhdistelmä, joka tukee hoitolassa tehdyn hoidon tuloksia kotona. 
Aktiiviaineet: Baobabuute, jojobaöljy ja tyrni (pehmentävä).

Vain hoitolaan myös:

Baobab Fleece Mask
Yksittäispakattu vaippanaamio, joka on valmiiksi aktiiviaine nesteessä. Parantaa ihon omaa paranemisprosessia, suojaa, virkistää ja tekee ihosta tasaisemman.
Aktiiviaineet: Baobabuute ja betaine (rauhoittava, kosteuttava).

Linjasta myös tehokas hoitolahoito.