UUTTA

 
Joulun 2017 uutuudet saapuvat lokakuussa!
 
 
Kauneus Tsaaritar Advent Calendar

 Rosa Graf – Ampoule Advent Calendar

Joulunaika on taas saapumassa ja se näkyy myös Rosa Graf:illa! Vuoden 2017 kosmetiikkajoulukalenteri sisältää tänä vuonna monia erilaisia aktiiviainetiiviste-ampulleja, jotka hoitavat ihoa tehokkaasti. Kalenterin sisältämät aktiiviainetiiviste-ampullit sisältävät enemmän vaikuttavia ainesosia kuin muut ihonhoitotuotteet ja ne on kehitetty ihon erityistilojen tehokkaaseen hoitoon. Ampulleja käytetään mm. antamaan lisätehoa ihonhoitoon. Kalenteri sisältää ampullien lisäksi myös muutamia ihonhoitovoiteita. Tänäkin vuonna kaikki 24-luukkua tuovat iloa jokaiseen päivään! (Saatavilla rajoitettu erä)
 
 
 
 
Perfect Boost Hyaluronic - Gift Box
Joulun halutuin pakkaus - Ylellinen Hyaluron-hoitosetti 

Gift box 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pakkaus sisältää:
- Perfect Booost Hyaluronic Cream 50ml.
Exclusiivinen yhdistelmä kolmea eri tyyppistä hyaluronhappoa, rikastettuna juonteita tasoittavilla peptideillä tekevät tästä innovatiivisesta yhdistelmästä niin uniikin. Stabiloitu hyaluronhappo tarjoaa pitkään kestävää kosteutta, sekä välittömän vaikutuksen. Iho saa intensiivistä kosteutta. Välitön säteilevä, nuorekas ja raikas hehku.


- Perfect Boost Hyaluronic Eye Care 10ml UUTUUS!
Erittäin tehokas silmänympärysvoide, jossa on exclusiivinen yhdistelmä kolmea eri hyaluron happoa, rikastettuna juonteita tasoittavilla peptideillä. Voide antaa iholle välittömästi kosteutta sekä hoitaa herkkää silmänympärysihoa ja häivyttää kuivuuden merkkejä. Tekee ihosta raikkaan säteilevän!


- Hyaluron Acid ampulli 2ml x 2kpl
Tehokas ampulli, joka tekee ihosta joustavamman ja pehmeämmän. Hyaluron happo optimoi ihon kosteustasapainoa edesauttamalla ihon kykyä sitoa itseensä kosteutta. Iho näyttää sileältä ja hoidetulta. 30+. 
(saatavilla rajoitettu erä)

 

 

Rosa Graf – Vanilla Almond Body Lotion

Talven kausituote! Ihanan jouluinen vanilja – manteli vartalovoide kylmään kauteen. Voide sopii erittäin kosteuttavan vaikutuksensa ansiosta kylmään kauteen ja sen hemmotteleva jouluinen tuoksu hemmottelee aisteja samalla, kun tuotteen vaikuttavat aineet hoitavat ihoasi.
(Saatavilla rajoitettu erä)

 
 
 

VIIDEN * AMPULLIKUURI
PREMIUM AMPOULE FIVE * CURE (14 päivää)

Ihosi määrittää ulkonäkösi -
                             Ammattimaisesti hoidettu iho on kaunis iho!

 

Uudessa Rosa Graf ampullikuurissa arvokkaat aktiiviainetiivisteet hemmottelevat ja hoitavat ihoasi intensiivisesti. Se on absoluuttinen hyvinvoinnin kokemus ihollesi! 14 päivän kuurin jälkeen ihosi näyttää ja tuntuu rentoutuneelta, pehmeältä, tasaiselta ja se on nuorekkaan hehkuva. Viiden tähden hoitokuuri korkeimmille vaatimuksille – jotka tekevät sinun ihostasi säteilevän kauniin! Hemmottele ihoasi tällä hoitokuurilla 2-3 kertaa vuodessa.

Kuurin käyttöohjeet:
Käytä aina kunkin päivän ampulli kasvoille aamuin- illoin puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Ampullin imeytymisen jälkeen levitä kasvoille kevyesti Perfect Boost Hyaluronic - voidetta.

1-3 päivä – Ampoule Antistress - Rentouttaa ja rauhoittaa
stressaantunutta, väsynyttä ja punoittavaa ihoa.
Vähentää punaisuutta ja antaa iholle uutta hehkua.

4-6 päivä – Ampoule Hydrating - Antaa iholle runsaasti kosteutta
ja raikkautta. Tekee ihosta elinvoimaisen ja raikkaan.

7-14 päivä – Ampoule Hyaluron Acid – Uusimman sukupolven Hyaluronhappo,
juonteita vähentävä peptidi ja muut ravitsevat ainesosat kiinteyttävät ihoa ja
antavat sille uutta kimmoisuutta.

Perfect Boost Hyaluronic Cream  - Vaikuttavat aineet näyttävät tien uuteen anti-age ihon hoitoon. Exlusiivinen yhdistelmä kolmea eri tyyppistä hyaluronhappoa rikastettuna juonteita tasoittavilla peptideillä erottavat uuden uniikin 24-h voiteen muiden joukosta! Tuote kosteuttaa intensiivisesti, sekä parantaa ihon elastisuutta ja tasoittaa juonteita.

Ampullien avaus:
Ravista ampullia ja anna tuotteen valua pohjalle. Voit käyttää ampullinavaajaa tai kääriä ampullin pyyhkeen sisään ja taitaa merkitystä kohdasta (ampullin ”kaula”), ohuin kohta napsahtaa helposti poikki taittaessa. Valuta aktiiviainetiiviste kämmenelle ja levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle kevyesti hieroen.

Sisältää: 3 x antistress ampulli 2ml, 3 x hydrating ampulli 2ml, 8x hyaluron acid ampulli 2ml, perfect boost hyaluronic cream 15ml.

 
 
 
TULOSSA! Raikkaita tuoksuja kesään!
Mango Feeling tuotteet
 
 

Body Splash Mango Feeling - Lumoava tuoksu koko päiväksi!

Miellyttävä vaihtoehto klassiselle hajuvedelle! Hemmottele ihoasi joka päivä kosteuttavalla mango – vartalosuihkeella. Samettisen pehmeä iho ja lumoava mangon tuoksu iholla - kuin raikas kesäpäivän tuulahdus! -200ml

 

Mango Shower Gel – Loman tunne ihollasi!

Virkistävän kevyt ja raikas – pehmentävä suihkugeeli, joka stimuloi aistejasi ja antaa uutta energiaa ihollesi! - 50ml

mango feeling kuva

 

 

 

 

 

 
 
 
 

SUNTIME

 

Heitland Cosmeticsin kehitysosasto on jälleen parantanut Suntime special SPF 20 koostumusta!

Kehittely mahdollisti aikaisemmin hyvin suositun ”Suntime special SPF 17” ominaisuuksien yhdistämisen
uuteen ”Suntime special 20”. Lisäksi aurinkotuotteista on poistettu Lemongrasoil, joka saattaa aiheuttaa
valitettavaa silmien ärsyyntymistä. Tuotteen koostumus perustuu kapseloituihin aurinkosuojiin liposomeissa.
Ei sisällä mineraali öljyjä, parabeeneja eikä PEG:tä.

Suntime tuotesarja omaa uniikin koostumuksen

Suntime tuotteissa käytettävät erittäin tehokkaat aurinkosuojat on kapseloitu liposoimeihin. Tämä takaa sen, että valonsuodattimet varastoituvat ihon sarveissolu kerrokseen, eivätkö siten pääse peseytymään tai liottumaan pois.
Koska molemmat UVA sekä UVB - säteet ovat haitallisia, tuotteissa on käytetty UVA sekä UVB suodattimia!

 Face B

Suntime 20 sekä Suntime 30
Dermatologisesti testattu! 
100% ihoystävällinen
100% tehokas

Koska iho altistuu kahdelle UV-säteilyille
Suntime aurinkosuojissa on tasapainoinen suhde UVB ja UVA suojia

UVB – Aiheuttaa ihon palamisen auringossa.

UVA – Nopeuttaa ihon vanhenemista ja aiheuttaa juonteita ja pigmenttivirheitä.

Täydelliseen suojaukseen ei vain yksinkertaisesti riitä pelkkä UVB – säteilyltä suojaus.

 

 

TULOSSA 2017 KEVÄÄN AIKANA!

SUNTIME matkapakkaus

Suntime matkapakkaus sisältää:

Suntime special SPF 20++ 50ml
Tehokas suoja auringossa palamista sekä auringon aiheuttamaa ihon vanhenemista vastaan! Erityisen tehokkaat valonsuodattimet on kapseloitu liposomeihin.Raikas, kevyt ja tahmaamaton koostumus.Vedenkestävä.

Suntime apres 50ml
Parannettu koostumus – lisää hoitavuutta auringonoton jälkeen! Ihanteellinen hoito auringonoton jälkeen. Viilentää, hoitaa ja rauhoittaa ihoa. Muodostaa ohuen kosteuttavan suojakalvon iholle. Apresin avulla rusketus säilyy kauniimpana pidempään!

Sun relax Fleece Mask 2kpl
Uudistava ja rauhoittava fleece naamio. Vaikutuksiltaan hyvin kosteuttava ja viilentävä naamio. Suositellaan kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle ja vaurioituneelle iholle esimerkiksi auringonoton jälkeen. Kosteuttaa, viilentää ja korjaa auringon vaurioittamaa ihoa.