UUTTA

 

 SKIN BIOLIFT - Erikoiskasvohoito
(Tulee alkuvuodesta 2019)
 
Täydellisen tehokas anti-age hoito – hoitolaan!
 
Rentouttaa, tasoittaa ja kiinteyttää aikuista ihoa. Skin Biolift hoidon vaikutus on monien arvokkaiden aineisosien ansiota.

Spilanthes Acmella Extract (Parakrassi – uute)Model Skin Biolift

Salaisuus, joka tekee Parakrassi uutteesta niin tehokkaan juonteita vastaan on juuri Spilatholi ja sen lihaksia rentouttava vaikutus, joka hidastaa lihasten mikrosupistuksia kuin myös sen positiiviset vaikutukset ihon kollageeniverkkoon. Ulkoisesti käytettynä Spilantholi imeytyy ihon sisään ja rentouttaa ihon lihaksia, aivan kuten lempeä paikallispuudutus -> vähentyneen lihasjännitteen ansiosta ihon pinta on välittömästi kimmoisampi ja tasaisempi. Toisin kuin muilla neurotoksiineilla (esim. Botox) rentoutuneet lihakset jäävät joustaviksi ja kasvojen nuorekas ilme säilyy.

Imperata Cylindrica Root Extract (Silkkiheinä – kasvin juuriuute):

Silkkiheinän juuriuute (Imperata Cylindrica) tarjoaa iholle kosteutta 24-tunniksi. Silkkiheinä on kasvi, jolla on erityisen hyvä vastustuskyky kaikille ilmaston olosuhteille. Silkkiheinän juuret koskettavat vesipohjaa, josta ne voivat imeä itseensä suuren määrän mineraaleja. Näin ollen tämä mineraaleja sisältävä juuriuute tarjoaa iholle mm. kaliumia ja se auttaa säilyttämään iholla tasasen kosteuspitoisuuden jopa 24 tuntia. Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että jopa 24 tunnin jälkeen kosteus iholla on 23% tavallista korkeampi.

Vitis Vinifera Leaf Extract:

Punaisista viiniköynnöksistä saatava uute, joka stabiloi ihon omaa kollageeniverkkoa.

Sodium Hyaluronate (suurimolekyylinen hyaluron):

Tasoittaa ihoa ja vähentää veden haihtumista 

 

Kysy lisää hoidosta maahantuonnista.

 
 
 
 

Joulun 2018 Rosa Graf kausituotteet

1540140802233 

 
 
Rosa Graf - Gift Box / Beauty Set 2018 pitää sisällään tänä vuonna:
Perfect Boost Hyaluron Cream 30ml
Skin Biolift Gel 15ml UUTUUS
Hyaluron Acid tehoampulleja 2kpl x 2ml
 
Rakastettu Perfect Booost Hyaluronic Cream 30ml.
Exclusiivinen yhdistelmä kolmea eri tyyppistä hyaluronhappoa, rikastettuna juonteita tasoittavilla peptideillä tekevät tästä innovatiivisesta yhdistelmästä niin uniikin. Stabiloitu hyaluronhappo tarjoaa pitkään kestävää kosteutta, sekä välittömän vaikutuksen. Iho saa intensiivistä kosteutta. Välitön säteilevä, nuorekas ja raikas hehku.
 
Skin Biolift Gel 15ml UUTUUS!
Näkyvästi nuorempi ilme, vähemmän juonteita! Skin Biolift Gel rentouttaa, tasoittaa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti sen monimaisten vaikuttavien aineiden ansioista. Parakrassiuutteen rentouttaa lihaksia ja hidastaa mikrosupistuksia > Vähentyneen lihasjännityksen ansiosta ihon pinnasta tulee välittömästi kiinteämpi ja tasaisempi. Silkkiheinäkasvin juuriuute antaa iholle kosteutta 24 tunniksi. 
Punaisista viiniköynnöksistä saatava uute stabiloi ihon kollageeniverkkoa.
 
Hyaluron Acid ampulli 2ml x 2kpl
Tehokas ampulli, joka tekee ihosta joustavamman ja pehmeämmän. Hyaluronhappo optimoi ihon kosteustasapainoa edesauttamalla ihon kykyä sitoa itseensä kosteutta. Iho näyttää sileältä ja hoidetulta. 30+.
 
 
Rosa Graf - Joulukalenterit 
Houkutteleva lahjaidea.
Hemmottele itseäsi tai ystävääsi exlusiivisella Rosa Graf - joulukalenterilla!
 
  • Ampullikalenteri - Ampoules Advent Calendar
Ihanin ilo on odotus: Joka päivä miellyttävä hyvinvoinnin yllätys. 24 päivän kauneushoito - tehokkaat aktiiviset ampullit hemmottelua häntä jota arvostat ja rakastat. Itselle tai lahjaksi!
Sisältö: Hyaluronic Acid, Anti Stress, Hydrating, Collastin, Q10, Cacao, Caviar,
Repair Complex, Allergy, TeaTime
 
Kauneuskalenteri - Beauty Advent Calendar
24 päivää hemmottelua iholle ja iloa avaajalle! 
Sisältää: Tehokkaita hoitotuotteita (14), arvokkaita aktiiviaine ampulleja (8) ja kallisarvoisia seerumeita (2) (24 luukusta löytyy Rosa Graf bestseller Perfect Boost Hyaluronic Eye Care 10ml)
 
Almond Relax Mask 30ml 
 
Mantelinaamio kauniin yksinkertaisessa joulupakkauksessa.

Ikääntyvälle iholle, joka on vaikutuksiltaan uudistava, rauhoittava, kosteuttava ja tasapainottava. Naamion hienostunut mantelin tuoksu takaa miellyttävän rentoutumishetken mielelle ja iholle.

Manteliöljy hoitaa ulkoisesti ja sisäisesti ihoa, se sisältää A-, E-, B1-, B2-,ja B6-vitamiineja sekä huomattavan määrän hivenaineita ja mineraaleja. Se muuttaa ihon pehmeäksi ja sileäksi sekä parantaa ihon omaa vastustuskykyä. +35-vuotiaille.

Manteliproteiini- tehokas lisä ikääntymistä vastaan. Karitevoi- sisältää tyydyttämättömiä ja tyydytettyjä rasvahappoja, E-vitamiinia ja muita hoitavia ainesosia.

Arganöljy – yksi maailman harvinaisimmista öljyistä. Se sisältää erityisen paljon luonnollista E-vitamiinia, fenolia, karotenoideja, linolihappoa sekä tyydyttämättömiä rasvahappoja.
Ei sisällä mineraaliöljyjä eikä parabeeneja!

Lahja asiakkaillesi?
Lahja pikkujoulupaketteihin?
  
 
 
 
 
SKIN BIOLIFT GEL

 

IMG 20180804 203701

TEHOKAS LIFTAUS IHOLLE!

Välitön vaikutus uudella SKIN BIOLIFT- tuotteella (kevyt Botox). Rentouttaa, tasoittaa ja kiinteyttää ihoa.

SKIN BIOLIFT:in tehokkuus avautuu monin eritavoin samanaikaisesti:

* Parakrassi uutteen (Spilanthes Acmella) lihaksia rentouttava mekanismi hidastaa mikrosupistuksia. Sillä on myös positiivisia vaikutuksia ihon omaan kollageenin tuotantoon. Vähentyneen lihasjännityksen ansiosta ihon pinnasta tulee välittömästi kiinteämpi ja tasaisempi. Nämä ominaisuudet tekevät tästä uutteesta niin
tehokkaan juonteita vastaan.

*Silkkiheinäkasvin (Imperata Cylindrica) juuriuute antaa iholle kosteutta 24 tunniksi. Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että vielä 24 tunnin jälkeenkin kosteuspitoisuus iholla on jopa 23% tavallista korkeampi.

* Punaisista viiniköynnöksistä saatava uute (Vitis Vinifera Leaf Extract) stabiloi ihon kollageeniverkkoa.

 

Saatavilla elokuun loppupuolella.

(Tulossa myöhemmin myös ammattituotteita ja Skin Biolift hoito!) 

 
 
 

UUDET CERASOMI KAPSELIT

  Perfect Boost - Encapsulated Skin Revitalization

Cerasome uusi


UUDET Encapsulated Skin Revitalizationkapselit korvaavat jo valikoimista poistuneet Blue Line Cerasomit. Uusissa Cerasomeissa on nyt entistä enemmän BOOSTIA ja ne siirtyvätkin täydentämään Perfect Boost linjaan. Uudistuksen myötä myös kapseli- ja pakkauskokoa muutettiin vastaamaan paremmin asiakkaiden toiveita. Uusi kapselikoko on 0,45ml / kapseli ja pakkauksen kapselien määrä on 30kpl / pakkaus.

Intensiivinen cocktail aktiivisia aineita gelatiinikapselissa! Sisältää mm. oliivista saatavaa erityistä uudistavaa ainesosaa (Ceramide 3), joka vastaa rakenteeltaan ihon omia lipidejä. Cocktail sisältää lisäksi hoitavaa avokadoöljyä sekä iholle tarpeellista E-vitamiinia. – Pitkään kestävää kosteutta syvälle ihoon!

Keramidit tekevät ihostasi vahvan!
Keramideja sisältävä silkkinen seerumi ei vain ravitse ihoa vaan myös vahvistaa ihon suojakerrosta sekä tukee ihon nuorekasta ilmettä – Raikkaampi ja nuorekkaampi ilme ihollesi!

 
Saatavilla elokuun loppupuolella!
 
 
 
Perfect Boost Hyaluronic Eye Care 15ml
Joulupakkauksista jo tutuksi tullut ja todella tykätty Hyaluron silmänympärysvoide tulee pysyvästi valikoimiin!
Ensimmäinen erä saapuu maalis-huhtikuun vaihteessa.
hyaluronic eye care
 
Erittäin tehokas silmänympärysvoide, jossa on exclusiivinen yhdistelmä kolmea eri hyaluron happoa, rikastettuna juonteita tasoittavilla peptideillä. Voide antaa iholle välittömästi kosteutta sekä hoitaa herkkää silmänympärysihoa.
Intensiivinen kevyt voide, joka häivyttää jo muodostuneita juonteita sekä kuivuuden merkkejä. Tekee ihosta raikkaan säteilevän!

Aktiivisia aineita: Sodium Hyaluronate (Stabiloitu hyaluron, matala sekä korkea molekyylinen hyaluron), Squalane, Almond ja Argan oil (Manteli ja argan öljy), E-vitamin, Acetyl Hexapeptide (juonteita tasoittava peptidi).
Käyttö: Käytä aamuin illoin pieni määrä puhtaalle silmänympärysiholle.
 
OVH: 39,00€
 
 
 
 
 
Alkuvuodesta 2018 muutamia muutoksia Multipulle - aktiiviainetiivisteihin
 
UUTUUS
Multipulle Anti Stress 30ml (korvaa multipulle Allergyn)
Rentouttaa ja rauhoittaa stressaantunutta, väsynyttä ja punoittavaa ihoa, sekä vähentää punaisuutta iholla ja antaa sille uutta hehkua.
Vaikuttavia aineita: Manteliöljy (hoitava), Panthenol (rauhoittava, kosteuttava)
Inci: Aqua (Water), Propylene Glycol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almod oil) Extract, Glycerin, Panthenol, Phenethyl Alcohol, Dipossium Glycyrrizate, Sodium Citrate, Xanthan Gum, Disodium Rutinyl Disulfate, Alcohol Denat., Sodium Benzoate, Lactic Acid, Phenylisohexanol, Phenoxyethanol, Sodium Sulfate, CI 42090, CI 19140.
 
Hyaluron Acid UUDISTETTU!
Tehokas Hyaluron-ampulli, joka tekee ihosta joustavamman ja pehmeämmän. Hyaluronihappo optimoi ihon kosteustasapainoa ja edesauttamalla ihon kykyä sitoa itseensä kosteutta. Iho näyttää sileältä ja hoidetulta. +30 vuotiaille.

 

Hydrating UUDISTETTU!
Kuivalle ja herkälle iholle sopiva kosteutta lisäävä tuote, joka soveltuu kaikkiin kuivan ihon oireisiin, keratoosin hoitoon sekä herkälle iholle.

 

Katso lisää osiosta Ampullit / Multipullet!

 
 
 
 

VIIDEN * AMPULLIKUURI
PREMIUM AMPOULE FIVE * CURE (14 päivää)

Ihosi määrittää ulkonäkösi -
                             Ammattimaisesti hoidettu iho on kaunis iho!

 

Uudessa Rosa Graf ampullikuurissa arvokkaat aktiiviainetiivisteet hemmottelevat ja hoitavat ihoasi intensiivisesti. Se on absoluuttinen hyvinvoinnin kokemus ihollesi! 14 päivän kuurin jälkeen ihosi näyttää ja tuntuu rentoutuneelta, pehmeältä, tasaiselta ja se on nuorekkaan hehkuva. Viiden tähden hoitokuuri korkeimmille vaatimuksille – jotka tekevät sinun ihostasi säteilevän kauniin! Hemmottele ihoasi tällä hoitokuurilla 2-3 kertaa vuodessa.

Kuurin käyttöohjeet:
Käytä aina kunkin päivän ampulli kasvoille aamuin- illoin puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Ampullin imeytymisen jälkeen levitä kasvoille kevyesti Perfect Boost Hyaluronic - voidetta.

1-3 päivä – Ampoule Antistress - Rentouttaa ja rauhoittaa
stressaantunutta, väsynyttä ja punoittavaa ihoa.
Vähentää punaisuutta ja antaa iholle uutta hehkua.

4-6 päivä – Ampoule Hydrating - Antaa iholle runsaasti kosteutta
ja raikkautta. Tekee ihosta elinvoimaisen ja raikkaan.

7-14 päivä – Ampoule Hyaluron Acid – Uusimman sukupolven Hyaluronhappo,
juonteita vähentävä peptidi ja muut ravitsevat ainesosat kiinteyttävät ihoa ja
antavat sille uutta kimmoisuutta.

Perfect Boost Hyaluronic Cream  - Vaikuttavat aineet näyttävät tien uuteen anti-age ihon hoitoon. Exlusiivinen yhdistelmä kolmea eri tyyppistä hyaluronhappoa rikastettuna juonteita tasoittavilla peptideillä erottavat uuden uniikin 24-h voiteen muiden joukosta! Tuote kosteuttaa intensiivisesti, sekä parantaa ihon elastisuutta ja tasoittaa juonteita.

Ampullien avaus:
Ravista ampullia ja anna tuotteen valua pohjalle. Voit käyttää ampullinavaajaa tai kääriä ampullin pyyhkeen sisään ja taitaa merkitystä kohdasta (ampullin ”kaula”), ohuin kohta napsahtaa helposti poikki taittaessa. Valuta aktiiviainetiiviste kämmenelle ja levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle kevyesti hieroen.

Sisältää: 3 x antistress ampulli 2ml, 3 x hydrating ampulli 2ml, 8x hyaluron acid ampulli 2ml, perfect boost hyaluronic cream 15ml.